Termeni și condiții generale – Landschuh
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.
25% reducere pentru gama Primigi, până pe 30 Iunie. Discountul se aplica automat la checkout.
0 Coșul meu
Adaugat in cos
  Ai articole in cartul tau
  Ai 1 articole in cartul tau
   Total

   Termeni și condiții generale

   Suntem S.C. Nixi Steps S.R.L., însă brand-ul nostru se numește Landschuh.Sediul social este situat la adresa Aleea Adrian Paunescu, nr 1, cod postal 500171, oraș Brasov, judet Brasov, România. Firma este înregistrată cu numărul J8/2473/18.11.2020. Denumirea firmei este Nixi Steps S.R.L. Poți lua legătura cu noi, la numărul de telefon 0723815649 sau pe email contact@landschuh.ro.


   Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

   Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

   Înregistrarea ca utilizator

   Pentru a-ți crea un cont pe site, te rugăm să folosești o adresă de e-mail validă.

   Prețul

   Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt afișate pe site, înainte de finalizarea comenzii.

   Prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului landschuh.ro sunt exprimate în RON, conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.


   Comanda

   Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de e-mail validă).

   Prin finalizare, vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).

   Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant landschuh.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon / messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

   Produsele se vor livra in 24-48h, de la înregistrarea comenzii pe site. Exista cateva situații excepționale, in care comanda nu va putea fi livrată în termenul mediu de 24h și clientul va fi informat in prealabil. 

   - condiții meteo nefavorabile (ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/rosu, polei, drumuri închise/impracticabile, etc)

   - volum mare de comenzi in raport cu dotarea logistica a firmei de curierat, în situații deosebite sau perioade aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paste, 1-8 Martie, etc.)


   Plata și livrare

   Informațiile legate de livrare și plata sunt aici.

   Returnare produse

   Condițiile returului de produse pot fi găsite aici.

   Prelucrarea datelor personale

   Ne angajăm să îți protejăm datele personale și să le folosim responsabil, cu acordul tău. Poți citi mai multe despre politică de prelucrare a datelor personale în secțiunea dedicată de pe site.

   Despre Cookie-uri

   Site-ul landschuh.ro folosește cookie-uri. Poți afla mai multe despre ele aici.