Plată și livrare – Landschuh
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.
25% reducere pentru gama Primigi, până pe 30 Iunie. Discountul se aplica automat la checkout.
0 Coșul meu
Adaugat in cos
  Ai articole in cartul tau
  Ai 1 articole in cartul tau
   Total

   Metode de plată

   Landschuh.ro îți pune la dispoziție următoarele metode de plată:

   • plata online - cu cardul VISA sau Mastercard, prin intermediul platformei Netopia Payments. Noi nu vom primi datele cardului tău, ci doar procesatorul de plăți, ele fiind securizate și încriptate.
   • plata ramburs - a preluarea coletului de la curier se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.
   • transfer bancar (ordin de plata) - după confirmarea comenzii (online, telefonic sau prin email), veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Termenul pentru plata prin transfer bancar este de maxim 3 zile (confirmarea plății de catre banca noastra). Comenzile care nu se încadrează în termen vor fi anulate. În perioada reducerilor termenul de plata este de 2 zile. 

   Moneda în care se va efectua plata este în lei (RON).


   Metode de livrare

   Transport GRATUIT în România la comenzile mai mari de 250 lei (voucherele cadou nu sunt luate în considerare la valoarea coșului)

   Expedierea produselor se face prin Fan Courier.

   • costul livrării este de 15 lei pe teritoriul României
   • timpul mediu de livrare al coletelor este de 24h - 48h lucratoare
   • curierul livrează în general între orele 9-17 (în funcție de locul unde te afli în acest interval orar, te rugăm sa ne lași datele necesare.

   Modificare sau anulare comandă

   Dacă te-ai răzgândit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa cât mai repede pe adresa de email: contact@landschuh.ro sau la numărul: 0723 815 649  (interval orar 9.00-16.00).

   Reclamații

   Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură, te rugăm sa ne contactezi în maxim 3 zile, de la primirea coletului.