Froddo – Landschuh
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.
25% reducere pentru gama Primigi, până pe 30 Iunie. Discountul se aplica automat la checkout.
0 Coșul meu
Adaugat in cos
  Ai articole in cartul tau
  Ai 1 articole in cartul tau
   Total

   Un copil fericit este un copil care are libertatea de a se putea juca cu prietenii sai, de a descoperi cat nisip încape în scorbura unui copac și cât de sus se poate catara în acel copac. Copiii care cresc liber, nu numai ca sunt mai fericiți dar lasă și amprente distincte. Sub acest crez, firma Froddo (Croația) a devenit din 1946 pana astazi, un producător de top, de incaltaminte pentru copii.

   Brandul Froddo produce 5000 de perechi de pantofi, pe zi. Cu responsabilitate, fiecare pantof oferit pe piața este produs întrun mod ecologic, fără substanțe și compuși nocivi. Froddo produce incaltaminte, protejand mediul dar și sanatatea copiilor. Designul autentic se combina perfect cu stilul modern, culorile naturale și atenția la detalii.  

   Alergand, sărind, descoperind fără niciun impediment, un copil se va simți liber și va asimila tot ce ofera mediul din jurul lui. Un copil fericit va aduna atat experiente, cat si amintiri.

   Am gasit la Froddo, colectia Barefoot. Incaltamintea barefoot imita foarte bine mersul descult, protejand in acelasi timp piciorul.