Date cu caracter personal GDPR – Landschuh
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.
25% reducere pentru gama Primigi, până pe 30 Iunie. Discountul se aplica automat la checkout.
0 Coșul meu
Adaugat in cos
    Ai articole in cartul tau
    Ai 1 articole in cartul tau
      Total

      Ultima actualizare: 07.02.2021

      Modificarea politicii de confidențialitate

      Politica de confidențialitate poate fi modificată. În acest caz, te vom informa prin modificarea datei din partea de sus a documentului prezent și în anumite cazuri, vom emite notificări suplimentare. Te invităm să vizualizezi documentul privind datele personale și cookie-urile atunci când interacționezi cu noi pentru a rămâne informat cu privire la practicile noastre de protectie a datelor cu caracter personal și la metodele pe care le puteți utiliza pentru a controla modul în care sunt utilizate datele dvs. personale.

      Compania Nixi Steps S.R.L. respectă preocupările tale., legate de protectia confidentialitatii si a datelor personale în conformitate cu legislația în domeniu.

      Suntem Nixi Steps SRL însă brand-ul nostru se numește Landschuh.

      Sediul social este situat la adresa Aleea Adrian Paunescu, nr 1, cod postal 500171, oraș Brasov, judet Brasov, România. Firma este înregistrată cu numărul J8/2473/18.11.2020. Denumirea firmei este Nixi Steps S.R.L.

      Puteți lua legătura cu noi, la numărul de telefon 0723815649 sau pe email contact@landschuh.ro.

      Acest document descrie modul în care Nixi Steps S.R.L. utilizează informațiile colectate despre dvs. atunci cand utilizati site-ul www.landschuh.ro sau interactionați cu noi. Documentul  permite să cunosti originea și modul de utilizare a informațiilor de navigare colectate prin cookie-uri și să iti exerciți drepturile și opțiunile în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

      Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date, www.landschuh.ro are obligatia de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

      • scop: vom folosi informațiile tale pentru a îmbunătăți experiența de pe site.

      • siguranța: vom avea mare grijă de datele dvs. personale.

      • mesaje/notificari: tu decizi când și cum primești mesaje de la noi.

      De ce prelucram date cu caracter personal

      • Pentru prelucrarea comenzii tale sau pentru a da curs solicitărilor tale, legate de comanda plasată. De exemplu, atunci când plasezi o comandă vei oferi datele tale (nume, prenume, adresă de facturare și de expediere, număr de telefon și adresă de email). Vom folosi aceste date pentru facturare, expediere comandă, transmitere de mesaje prin email sau SMS legate de stadiul comenzii.

      • Conform legilor in vigoare, vom folosi numele, adresa de facturare și adresa ta de email pentru a emite factura.

      • Pentru a transmite mesaje electronice de tip Newsletter (noutăți, oferte, blog posts), dacă ne-ai oferit consimțământul. Te poți dezabona oricând de la Newsletter.

      Când se colecteaza datele

      Colectăm informații cu caracter personal atunci cand are loc:

      • înregistrarea unui cont în magazinul online și gestionarea acestuia

      • plasarea unei comenzi în magazinul online

      • abonarea la buletinul informativ (Newsletter), a cărui conținut este furnizat pe cale electronică

      • intrarea în contact cu noi telefonic, prin e-mail, prin intermediul paginii magazinului online sau prin rețele sociale

      • participarea la o tragere la sorți, la o competiție, la o promoție sau la un sondaj de opinie

      • pe lângă informațiile declarate (de exemplu nume, prenume, adresa de livrare, adresa de e-mail, număr de telefon, etc.) există și informații colectate automat de sistemele noastre (de exemplu date de navigare, inclusiv link-uri, cookie-uri sau date pentru a crea un profil de marketing pentru tine și pentru a putea oferi o experiență personalizată în interacțiunea cu magazinul nostru online)

      Furnizarea informațiilor tale personale este voluntară. Cu toate acestea, in lipsa furnizarii informatiilor solicitate, total sau parțial, este posibil să nu putem oferi anumite produse, servicii sau informații.

      Ce date se prelucrează:

      • numele, adresa, numărul tău de telefon și adresa de e-mail;

      • datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori faci o achiziție. În cazul plăților cu cardul, datele de card NU sunt înregistrate sau prelucrate de către noi. Ele ajung direct la intermediarul serviciului de plăți care este răspunzator și asigură securitatea informațiilor.

      • datele de contact și conținutul interacțiunii cu noi, prin telefon, e-mail sau aplicații tip messenger.

      • informații privind contul de client, cum ar fi istoricul de comenzi.

      • vezi secțiunea Politica de Cookie-uri, pentru detalii privind informațiile, pe care le colectăm, utilizând cookie-uri, inclusiv date privind reclamele.

      Cum se utilizează informațiile tale:

      • vom prelucra comenzile și te vom ține la curent cu evoluția lor prin e-mail sau sms. Mesajele automate legate de stadiul comenzii tale (mesaje tranzacționale) vor fi primite atâta vreme cât există o comandă plasată la noi. Ele nu presupun obținerea unui acord explicit.

      • te vom contacta în cazul în care avem nevoie de detalii suplimentare pentru comandă sau în cazul în care sunt probleme legate de aceasta.

      • iți vom răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură produsele noastre sau cu comanda plasată.

      • dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile produse, oferte sau alte informații prin Newslettere.

      De ce vezi reclame cu Landschuh atunci când navighezi online

      Publicitatea pe care o vezi online poate fi personalizată în funcție de istoricul tău de navigare. Aceasta se numește publicitate pe bază de interese și se realizează prin intermediul cookie-urilor folosite de diferitele site-uri, pe care le accesezi.

      Ne dorim ca reclamele furnizate de noi să fie cât mai relevante pentru tine, de aceea le difuzam prin intermediul platformelor specializate precum Google sau Facebook.

      Pentru a afla mai multe informații despre cookie-uri te rugăm să accesezi secțiunea Politica de cookies.

      Poți alege să renunți la astfel de publicitate bazată pe interese prin dezactivarea cookie-urilor. Atenție însă, acest lucru nu va opri complet afișarea reclamelor online, ci pur și simplu acestea nu vor mai fi personalizate în funcție de interesele tale.

      Accesul și transferul datelor cu caracter personal

      În general, datele tale personale sunt păstrate pe durata întregii relații cu noi și timp de trei ani de la încheierea relației noastre, atunci când sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.

      Cu toate acestea, păstrăm anumite date după ce contul tău este șters, atunci când o astfel de conservare este permisă prin lege sau atunci când este necesar pentru a gestiona disputele și revendicările.

      În anumite cazuri, conform cerințelor legale este posibil să păstrăm anumite date personale despre,, chiar dacă ștergi contul sau dacă există o problema în legătură cu acest cont, de exemplu dacă există un sold negativ sau o solicitare sau un litigiu nerezolvat. În acest caz, datele necesare pentru rezolvarea problemei sau litigiului sunt păstrate pe durata disputei în limitele normelor privind statutul limitarilor. Alte date pot fi păstrate pentru studii și statistici după ce au fost anonimizate.

      Datele cu caracter personal sunt transmise furnizorilor de servicii în timp ce este accesată pagina web www.landschuh.ro. Informațiile sunt transmise în conformitate cu prevederile GDPR, doar pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

      Datele cu caracter personal sunt prelucrate, atunci când există un acord din partea clientului și este valabilă până când acordul este anulat și o perioadă de timp după anulare, în conformitate cu legea.

      Totodată, stocarea datelor cu caracter personal este posibilă pentru realizarea anumitor statistici, cercetări și îmbunătățiri a serviciilor.

      În cazul achiziționării unui produs în magazinul online, datele cu caracter personal pot fi transferate, în funcție de alegerea clientului, serviciilor de curierat.

      Datele de navigare sunt folosite pentru a oferi clienților o calitate mai bună a serviciilor, pentru analiza statistică a datelor și personalizarea magazinului online în funcție de preferințele clienților, precum și administrarea magazinului online.

      Atunci când clientul este abonat la buletinul informativ (Newsletter) la adresa de e-mail a clientului, se vor trimite informații comerciale despre promoții și produse noi disponibile în magazinul online.

      În cazul trimiterii unei cereri conform legii, vom furniza date cu caracter personal organelor de stat autorizate, în special unităților organizatorice ale Procuraturii, Poliției, Președintelui Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Președintelui Oficiului Concurenței și Protecției Consumatorului sau Președintelui Oficiului Comunicațiilor Electronice.

      Pot apărea transferuri de date în afara Uniunii Europene datorită circumstanțelor organizatorice sau localizarii unora dintre furnizorii noștri (companii de livrare, companii de web hosting, furnizori de servicii de plăți sau de securitate).

      Drepturile tale

      Dreptul de a retrage consimțământul

      • Clientul are dreptul de a retrage orice consimțământ dat către S.C. Nixi Steps S.R.L.

      • Retragerea consimțământului nu are consecințe negative asupra clientului, dar poate împiedica utilizarea în continuare a serviciilor sau funcționarea acestora

       Dreptul la opoziție

      • În orice moment, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor sale personale, inclusiv celor de profil, dacă S.C. Nixi Steps S.R.L. folosește datele cu caracter personal în marketingul direct

      • În cazul în care obiecția clientului se dovedește a fi justificată și S.C. Nixi Steps S.R.L. nu va avea un temei juridic diferit pentru a procesa datele cu caracter personal, datele clientului vor fi șterse imediat

      • Vom face toate eforturile pentru a te ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa dataprotection.ro.

      Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")

      • clientul are dreptul de a solicita ștergerea totala sau parțială a tuturor date cu caracter personal.

      • clientul are dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, în următoarele cazuri:
        a. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile cu care au fost colectate sau prelucrate
        b. clientul își retrage consimțământul în baza căruia are loc prelucrarea datelor cu caracter personal
        c. clientul se opune utilizării datelor sale în scopuri de marketing
        d. datele cu caracter personal sunt procesate ilegal
        e. datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta obligația legală prevăzută de legislația Uniunii Europene sau de legislația unui stat membru

      • S.C. Nixi Steps S.R.L. în urma anumitor cereri de ștergere a datelor cu caracter personal sau de retragere a consimțământului, poate păstra anumite date cu caracter personal, doar atunci când prelucrarea este necesară pentru stabilirea, afirmarea sau apărarea revendicărilor, precum și pentru îndeplinirea unor obligații legale. Datele sunt reținute în scopul soluționării plângerilor și revendicărilor legate de utilizarea magazinului nostru online.

       Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

      • Clientul are dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal. Depunerea unei cereri, în așteptarea examinării sale, împiedică utilizarea anumitor funcții sau servicii, a căror utilizare implică prelucrarea datelor acoperite de cerere.

      • Clientul are dreptul de a solicita o restricție privind utilizarea datelor cu caracter personal în următoarele cazuri:
        a. contestă exactitatea datelor personale, S.C. Nixi Steps S.R.L. limitează utilizarea acestora, pentru o perioadă care sa îi permita verificarea exactității datelor
        b. atunci când prelucrarea datelor este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor, solicitând restricționarea utilizării acestora
        c. nu mai este nevoie de date personale în scopul prelucrării, dar persoana vizată le solicită pentru a-și susține sau a apăra un drept

       Dreptul de acces la date

      • Clientul are dreptul de a obține din partea S.C. Nixi Steps S.R.L. o confirmare, dacă prelucrează sau nu datele sale cu caracter personal, în caz afirmativ, clientul avand dreptul:
        a. să obțină acces la datele sale personale
        b. să dețină informații despre scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, perioada planificată de stocare și dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere
        c. să ceară o copie a datelor cu caracter personal

       Dreptul de rectificare a datelor

      • Clientul are dreptul de a solicita administratorului să rectifice datele cu caracter personal incorecte. Având în vedere scopurile procesării, clientul are dreptul de a solicita completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin trimiterea unei declarații suplimentare

       Dreptul la transferul de date

      • Clientul are dreptul să primească datele sale personale pe care le-a furnizat către S.C. Nixi Steps S.R.L. și apoi să le trimită unui alt operator de date cu caracter personal la alegerea sa.

      Când apare o situație similară drepturilor menționate anterior, S.C. Nixi Steps S.R.L. este obligat să respecte cererea și să o soluționeze fără întârzieri.

      Clientul poate trimite reclamații, solicitări și cereri privind prelucrarea datelor cu caracter personal și exercitarea drepturilor sale

      Clientul are dreptul de a depune o plângere la Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, în scopul încălcării drepturilor sale sau a altor drepturi acordate prin GDPR.


      Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing

      Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing, de la Landschuh.ro privind produsele noastre, poți renunța oricândoricand la toate comunicările de marketing prin dezabonarea la serviciul de Newsletter.


      Dacă optezi pentru renunțarea la mesajele de marketing, aceasta nu înseamnă că nu vei mai primi mesaje referitoare la comenzi. Pe acestea le vei primi în continuare.

      Cererea pentru exercitarea tuturor acestor drepturi, o poți trimite la contact@landschuh.ro.

      Cookie-uri

      Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul tău) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările tale pe site-ul nostru).

      Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, te rugăm să consulți secțiunea Politica de Cookies, de pe site-ul nostru.